Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inauguraran amb un torneig benèfic, els beneficis del qual es destinaran al centre El Dofí, que tindrà lloc del 26 de juliol a l'1 d'agost

Figueres finalitza les obres de les pistes de pàdel i la reordenació de l'entorn de la zona esportiva .

Figueres finalitza la reordenació de la zona esportiva i del seu entorn amb la finalització de les tres pistes de pàdel que estaven aturades des de feina anys.

El projecte completa l'anella del complex esportiu municipal en aquesta zona: estadi Albert Gurt, els dos pavellons esportius, les dues piscines, les pistes de tennis, frontó i de bàsquet i el parc de la salut. També s'han recuperat espais com a zones verdes enjardinades.

El projecte ha suposat una inversió de 350.779 euros.

Coincidint amb la finalització de les obres, del 26 de juliol a l'1 d'agost tindrà lloc un torneig de pàdel benèfic, els beneficis del qual aniran destinats al centre El Dofí, en el qual hi participen els diferents clubs de la ciutat (Club Tennis Empordà, Club Tennis Figueres i Pàdel Indor Figueres)  tota la setmana, cada tarda es disputaran partits i al cap de setmana tindrà lloc la final.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que "desencallar aquest projecte ens permet relligar tota la zona esportiva i continuar posant ordre a la ciutat, fomentant la pràctica de l'esport i posant-lo a l'abast de tothom".

Per la seva banda, el regidor d'Esports, César Barrenechea, ha afegit que "és un dia important per Figueres i per l'esport a la ciutat, perquè tenim un nou equipament esportiu perquè els figuerencs i les figuerenques en puguin fer ús".