Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres i ADIF han arribat a un acord per a la instal·lació d’un nou punt d’informació turística a l’estació de Figueres-Vilafant. Amb aque...

Si bé és cert que des de la seva inauguració, el 2011, l’Ajuntament va instal·lar un mòdul estàtic a la nova estació, destinat a l’activitat d’informació turística, des del 2013 la línia ja enllaça  Figueres, Girona i Barcelona amb Madrid, passant per Saragossa. Circumstància que ha suposat un constant creixement del nombre de visitants que arriben a la ciutat a través del tren d’alta velocitat.

Per donar resposta a aquesta creixent demanda, i com es va aprovar aquest dimarts en el ple ordinari de juny, s’ha arribat a un acord amb ADIF pel lloguer d’un local de prop de 60 m2 situat a la part esquerra de l’entrada de l’equipament ferroviari. Una ubicació estratègica per donar servei als passatgers nacionals i internacionals que arriben a l’estació.

El primer tinent alcalde, Manuel Toro, confirma que “el nou punt d’informació entrarà aquest estiu i que hi haurà atenció personalitzada. A més, estem treballant perquè aquesta oficina ofereixi el mateix servei durant la resta de l’any”.

Personalització figuerenca i empordanesa
Aprofitant la posada en servei del nou punt d’informació, el servei municipal de turisme ha renovat part de la imatge promocional de la ciutat. D’aquesta manera la nova oficina i el túnel d’accés a les vies de l’estació de  l’alta velocitat s’ompliran de missatges i imatges promocionals de Figueres, Salvador Dalí i l’Empordà.

La ciutat de Figueres comptarà aquesta temporada d’estiu amb quatre punts d’informació turística: l’Oficina central de la plaça del Sol i tres punts d’informació repartits entre les dues estacions de tren i la plaça Gala-Salvador Dalí, just al costat del museu del pintor figuerenc.