Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els nous vehicles van equipats amb un Grup d’Alta Pressió per treballar amb aigua calenta a voreres, mobiliari urbà, entorn de contenidors i totes aquelles arees on no poden accedir les baldejadores

Figueres estrena tres hidronetejadores per a la neteja viària de la ciutat.

Figueres ha estrenat tres noves hidronetejadores que Fisersa ha adquirit per a la neteja viària de la ciutat. La novetat més important és que els tres vehicles van equipats amb un Grup d’Alta Pressió que permet treballar amb aigua calenta i aconseguir resultats molt superiors als habituals. Amb el nou equipament es podrà accedir a totes aquelles àrees on no arriben les baldejadores, facilitant la neteja a àrees de contenidors, voreres i mobiliari urbà.

L’equip hidronetejador s’acciona mitjançant la presa de força del propi vehicle i compta amb una bomba d’alta pressió i caldera que permeten treballar fins a 210 bars de pressió i a 90º de temperatura. Cada hidronetejadora porta un carret autoretràctil amb una mànega de 25 metres i el dipòsit d’aigua té una capactitat per a 800 litres.

El cost d’aquests tres nous vehicles, amb IVA inclòs, ha estat de 144.462 euros.

Fisersa recorda que la neteja viària a Figueres es fa amb aigua no potable procedent d’un sistema de captació d’aigües freàtiques.