Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Figueres va aprovar ahir al ple extraordinari la convocatòria del concurs de projectes per a la construcció del nou pavelló triple poliesportiu a la zona de l'Olivar Gran.

El valor estimat del contracte és de 375.876 euros i es donaran fins a tres premis a les idees presentades - el primer premi, de 10.000 euros més la contractació de la redacció del projecte i la corresponent direcció d'obres, i el segon i tercer premi, de 3.000 euros - i cinc accèssits als quals s'abonarà una indemnització per despeses de 1.000 euros.

La convocatòria per al concurs s'obrirà la primera setmana de novembre, i la licitació s'anunciarà al Diari Oficial de la Unió Europea, al BOE i al DOGV. A partir d'aquí, tots els interessats podran presentar la seva proposta de redacció de projecte durant el termini de 40 dies naturals des de la publicació de l'anunci. Al llarg del mes de gener els membres del jurat estudiaran i valoraran totes les propostes rebudes.

El regidor d'Esports, Cesar Barrenechea, assegura que "amb la proliferació de clubs i entitats esportives a la ciutat i a la comarca ens els últims temps i la saturació de l'actual pavelló, és indispensable i urgent dotar la ciutat d'un equipament poliesportiu. Gràcies a l'aprovació del concurs d'idees per al nou pavelló, podrem tirar endavant amb aquest projecte tant important per a la ciutat".

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, afirma que "a Figueres tenim la sort de gaudir d’una molt bona base de clubs i associacions esportives que va en agument; amb aquest nou pavelló esperem donar resposta a totes les necessitats d'espais i equipaments que tenim actualment". L'alcaldessa afegeix que "amb l'aprovació del concurs, fem un pas ferm per complir amb el compromís de construir aquest equipament absolutament necessari a la ciutat. El nou poliesportiu de Figueres és un dels projectes més importants, i una de les prioritats del govern per aquest mandat.”