Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sota el lema "Talla amb el tabac", l'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Figueres es suma a la 19a Setmana Sense Fum del 28 al 31 de maig.

Figueres se sumarà a la 19a Setmana Sense Fum amb diverses accions i tallers del 28 al 31 de maig. En els centres d’Atenció Primària de Figueres s'instal·laran uns “Estenedors sense fum” on es trobarà informació per deixar de fumar, i s'hi podran llegir experiències d’exfumadors i afegir-hi altres històries i opinions.

A més, els professionals del centre acudiran alguns instituts de la ciutat per donar consells sobre el tabac i promoure hàbits saludables.

En el marc de la campanya, en els propers mesos, el Cap Ernest Lluch oferirà tallers per deixar de fumar oberts a tothom. Tindran lloc el 12 d juny, 10 de juliol i 4 de setembre, de 12 a 13 h.

31 de maig. Dia Mundial sense Tabac

Enguany el Dia Mundial sense Tabac, promogut per l’Organització Mundial de la Salut, té com a tema el tabac i les cardiopaties. El consum de tabac és la segona causa de malalties cardiovasculars, després de la pressió arterial alta.

 

PARTICIPA EN L'ENQUESTA!

Trobes bé que es pugui fumar al voltant dels centres escolars? 

Fes clic en el següent enllaç i respon