Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de mig milers de runners ja s'han inscrit a la primera Mitja Marató de Figueres, que tindrà lloc el proper diumenge 4 de desembre.

Figueres es prepara per la Mitja Marató .

Figueres celebrarà el 4 de desembre la primera Mitja Marató de la ciutat, organitzada per l'Ajuntament i i l'Associació Atlètica Mitja Marató. La cursa comptarà amb la participació del reconegut atleta migfondista Reyes Estevez, especialitzat en els 1.500 m, i amb un esdeveniment inèdit en el món de l'atletisme, l'anomenat Quilòmetre Llançat (#kmllançat).  

La Mitja consistirà en tres curses obertes a totes les edats. D'una banda, una mitja marató homologada per la Federació Catalana d'Atlestisme amb un recorregut d'aproximadament 21 km pel centre de la ciutat i per pobles del voltant com Vilabertran, Peralada i Cabanes, una cursa popular de 10 km, i una cursa per a la mainada, anomenada La Menuda, on es convidarà les escoles a participar-hi.

Un dels atractius de la Mitja de Figueres serà el Quilòmetre Llançat o #kmllançat, un esdeveniment inèdit en el món de l'atletisme que consistirà a cobrir els primers 1000 metres de la cursa amb el menor temps possible. El corredor i la corredora més ràpids i que finaliztin la Mitjà optaran a un premi especial: un vol en globus.

A banda de les proves atlètiques, La Mitja de Figueres ha programat altres activitats el dissabte 3 de desembre com la Fira del Corredor a Casa Empordà, el diumenge 4 de desembre, la Tramuntakada a sota la Rambla i la plaça Catalunya, i els balls infantils amb l'escola de dansa Art&Dance a l'escenari de la plaça Catalunya.

Els trofeus que s'entregaran als guanyadors de la Mitja de Figueres seran peces úniques, ja que gràcies a la col.laboració de la joieria Quintana s'ha dissenyat un guardó especial que evoca el món dalinià. Consta d'un cilindre reflector similar al que hi ha a la placeta baixa de la Rambla i al seu davant una placa de metacrilat on s'hi gravarà el logotip de La Mitja. 

Més informació a www.mitjafigueres.org