Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb la campanya "Comprem a Figueres" es repartiran un màxim de dos vals de descompte de 10 euros per comprar als negocis de la ciutat que han vist afectada la seva activitat durant la pandèmia

Figueres crea un val de descompte per incentivar la compra al comerç i als establiments locals.

L'Ajuntament de Figueres ha presentat aquest matí la campanya "Comprem a Figueres" que consisteix en incentivar la compra al comerç i als establiments locals que han vist afectada la seva activitat durant la pandèmia.  Es destinaran un total de gairebé 200.000 euros per a vals de descompte de 10 euros. Les persones empadronades a Figueres d'entre la franja d'edat de 18 a 25 anys i de 65 anys o més, podran adquirir dos vals de 10 euros per a destinar al comerç i establiments locals.

 

Per tal d'utilitzar el val de 10 euros cal fer una compra de com a mínim 20 euros, i també es poden utilitzar els dos vals per una compra superior a 40 euros. Els vals de descompte es podran descarregar a partir del 15 de febrer, telemàticament, a través de la plataforma online o físicament, a l'Oficina de Turisme. Es podran començar a utilitzar a partir del 15 de febrer.

 

Els establiments es podran adherir a la campanya a través d'un formulari de la pàgina web de l'Ajuntament del 15 al 30 de gener. Els adherits a la campanya disposaran d'un cartell identificatiu. No poden tenir més de 49 treballadors i han d'estar ubicats a Figueres.

 

La campanya s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat de Figueres elaborat per l'ajuntament de Figueres i que s'està implementant des del mes d'abril.

 

El regidor de Promoció Econòmica, Jesús Quiroga explica que "aquesta campanya és una mesura més per ajudar al comerç i als negocis locals. Tenim la voluntat que aquesta tingui un impacte de 500.000 euros a la ciutat. Aquesta és una primera fase i un estímul per poder-ne fer més en un futur".

 

La regidora de Comerç, Ester Marcos, valora molt positivament la iniciativa ja que "els sectors més afectats per les restriccions i per la pandèmia tindran amb aquests vals un incentiu per a què els figuerencs i les figuerenques comprin a la ciutat".

 

El president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, ha valorat molt positivament aquesta aliança estratègica i ha dit que "fer ciutat és defensar el comerç, l'hostaleria i la restauració. Ens hi va molt a tots preservar el nostre model de comerç".