Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Està destinat a estudiants de tercer i quart d’ESO i té com a objectiu sensibilitzar sobre les desigualtats de gènere

Figueres convoca la 17a edició del Premi 8 de març Maria Rosa Ymbert.

L’Ajuntament de Figueres ha convocat la 17a edició del Premi 8 de març Maria Rosa Ymbert, amb l’objectiu de sensibilitzar els estudiants de segon cicle d’ESO de l’Alt Empordà sobre les desigualtats de gènere. El termini de presentació dels treballs comença el 12 de febrer i finalitzarà el 19 de febrer.

 

Els estudiants que hi vulguin participar han de presentar un treball que tracti sobre les desigualtats de gènere en una de les dues categories establertes: la categoria plàstica o la categoria literària. Pel que fa a la categoria plàstica, els estudiants poden presentar un dibuix, pintura, foto o callage, i es valorarà la creativitat i l’originalitat, la idea, la tècnica i l’execució i l’adequació a la temàtica. I quant a la categoria literària, els estudiants poden presentar un relat breu de 180 paraules màxim en català o castellà, i es valorarà la creativitat i l’originalitat, la correcció gramatical i ortogràfica i l’adequació a la temàtica.

 

Els premis consisteixen en un iPhone 13 (1r. premi), un iPad 10.2 (2n. premi) o un Airpods V2 (3r. premi), per a qualsevol de les dues categories que es convoquen.