Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tindran lloc a l'escola Parc de les Aigües el 18 i 25 de setembre, i el 2 i 9 d'octubre, de 19.30 h. Per participar en els tallers, cal inscripció prèvia al telèfon 972032341 o a través del correu poum@figueres.org

Figueres comença els tallers participatius del nou  Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM).

L'Ajuntament de Figueres iniciarà el dimarts 18 de setembre els tallers participatius del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM). Els tallers  tindran lloc a l'escola Parc de les Aigües, a les 19.30 h, els dimarts 18 i 25 de setembre, i 2 i 9 d'octubre.

Per acord plenari de 2 d'agost, el termini d'exposició pública de l'Avanç del POUM i de la presentació de suggeriments s'ha ampliat fins el dia 15 de novembre de 2018, per tal de portar a terme i completar el programa de participació ciutadana i facilitar la presentació de suggeriments o altres alternatives de planejament.

L'avanç del pla, que ha d'actualitzar l'existent que data del 1983, va exposar-se públicament durant el mes de juny, en exposicions permanents i itinerants a peu de carrer i a diversos espais municipals, després que el ple municipal l'aprovés en la sessió del mes d'abril. També es van dur a terme un cicle de xerrades informatives.

Per participar en els tallers, cal inscripció prèvia al telèfon 972032341 o a través del correu poum@figueres.org

Tota la informació es pot consultar a la pàgina web municipal www.figueres.cat/poum.