Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres col·laborarà amb l’Oncotrail, una activitat que es farà el mes d’octubre de l’any vinent i que s’organitza des de la ...

Un compromís figuerenc que s’ha fet efectiu aquesta setmana amb una reunió de l’alcalde de Figueres, Santi Vila, amb els responsables de l’entitat gironina. L’Oncotrail és una cursa a peu per equips amb un recorregut circular que tindrà la sortida i arribada a Palafrugell i que es disputarà els 12 i 13 d’octubre del 2013. El seu recorregut portarà als participants a passar pels llocs més emblemàtics i abruptes de l’Empordà i la Costa Brava. Tot això a través de 100 quilòmetres que els equips hauran de cobrir amb un màxim de 36 hores.

Vila, qui s’ha compromès a fer les gestions necessàries per garantir la participació d’un equip de la ciutat, ha destacat el valor d’entitats com la Fundació Oncolliga Girona que a través de la feina i iniciatives que duen a terme mostren que el compromís amb la comunitat no està en crisi.

Destacar que l’objectiu de l’Oncotrail és recaptar fons per a l’adequació de les sales de tots els hospitals comarcals de Girona on els malalts de càncer reben les seves cures de quimioteràpia, per tal de convertir-los en espais amb instal·lacions més modernes i acollidores.