Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les parades es repartiran a la Rambla, per a floristes i llibreters i a la plaça Catalunya, on hi haurà les entitats Hi haurà control d’aforament i un circuit únic seguint les mesures de seguretat i d’higiene marcades pel Procicat

Figueres celebrarà la Diada de Sant Jordi en dos espais del centre de la ciutat   .

L’Ajuntament de Figueres està treballant per adaptar la Diada de Sant Jordi a totes les mesures sanitàries i de seguretat. Enguany, la Diada es celebrarà en dos espais del centre de la ciutat. A la Rambla se situaran les parades dels professionals (els floristes, els editors i els llibreters) i a la plaça Catalunya hi haurà l’espai destinat a les entitats i associacions.

Els dos espais tindran control d’aforament i un circuit únic, seguint les mesures de seguretat i d’higiene marcades pel Procicat.

 

Pel que fa a la Rambla, l’accés serà per la part ampla, per garantir l’accessibilitat per a tothom. L’horari pels professionals serà des de 2/4 de 9 del matí fins les 9 del vespre.

Durant la Diada de Sant Jordi, la Rambla estarà tallada al trànsit.

 

El termini de presentació d’instàncies per participar a la Diada de Sant Jordi ja està obert i s’allargarà fins el proper 31 de març. Cal fer el registre per via telemàtica a l’OMAC.

 

La regidora de Fires i Mercats, Ester Marcos, ha explicat que “des de l’Ajuntament de hem treballat intensament per tal de poder fer possible la Diada tradicional de Sant Jordi, adaptada a totes les mesures de seguretat”.