Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els preus dels menús oscil•laran entre els 15 i els 25 euros. La festa d'inauguració, oberta al públic, tindrà lloc el 15 de juny a la plaça Gala-Salvador Dalí, amb actuació dels Pinnochio.

Figueres celebrarà la 5a edició dels Tastets Surrealistes del 15 de juny al 15 de juliol amb 22 restaurants participants.

L'Ajuntament de Figueres i Comerç Figueres han presentat aquest matí la cinquena edició dels Tastets Surrealistes, la ruta que uneix gastronomia i Dalí a la ciutat, que enguany se celebrarà del 15 de juny al 15 de juliol amb 22 restaurants participants. El recorregut gastrosurrealista, que rep el patrocini d'Estrella Damm i el suport de la Fundació Gala-Salvador Dalí, s'inaugurarà el dijous 15 de juny amb una festa oberta al públic.

Cada restaurant oferirà plats d'inspiració daliniana amb el format habitual de 6 tastets maridats amb cervesa Inèdit Damm. Per tal que els millors restaurants de la ciutat puguin participar amb els seus millors productes i qualitat, s'augmenta el preu màxim dels menús,  de manera que oscil•laran entre els 15 i els 25 euros.

Enguany, la inauguració - oberta al públic - dels Tastets Surrealistes, que ampliarà l'oferta festiva, tindrà lloc el dijous 15 de juny, de set a nou del vespre, a la plaça Gala-Salvador Dalí, i comptarà amb l'actuació dels Pinocchio. A la mateixa plaça es podrà degustar qualsevol tastet surrealista dels 22 restaurants participants maridats amb cervesa Inèdit per 3 euros el tiquet (3 € = 2 tastets surrealistes + 1 copa Inèdit).

El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, assegura que l'objectiu principal per aquesta cinquena edició és millorar la qualitat del projecte en tots els aspectes possibles. "La fórmula de l'èxit està definida i seguim el mateix camí, amb ànims de perfeccionar-lo", afirma Masquef.

El gerent de Comerç Figueres, Carles Tubert, afirma que després de l'èxit de l'edició anterior, en què es van arribar als 6.100 menús servits, els satisfà seguir comptant amb el teixit empresarial de la restauració de la ciutat, i destaca que és molt positiu que enguany es tornin a adherir a la iniciativa establiments de llarga tradició i també nous locals que han obert les portes recentment.

Els restaurants d'aquesta edició són: Bon Retorn, Cal Músic, Can Modest, Coordenades, Dynàmic, El Pati, El Vermut, Granada Vins, Hotel Duran Restaurant, Hotel Pirineos Pelegrí, Hotel Ronda, Jamón 100%, La Queixalada, La Quinta Forca, Moma33, Montserrat Càtering, Motel Empordà, Nou Imperial, Nou Saboya, Pa Volador, Rincón Cubano i Trànsit.