Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Enguany el pregoner serà Pep Nogué, cuiner i gastrònom. Una de les novetats serà un estand-botiga comú de tots els cellers on es podràn adquirir tots els vins presents a la Mostra del Vi. La Mostra retrà homenatge a la Capitalitat de la Sardana de Figueres dedicant-li el cartell, i també, un concert de la Cobla Maricel, titulat "Arran de Terra: Música i Vi".

Figueres celebrarà la 33a Mostra del Vi de l'Empordà del 7 al 10 de setembre amb 14 cellers i més de 30 activitats.

La Rambla de Figueres acollirà del 7 al 10 de setembre la 33a Mostra del Vi de l’Empordà amb la participació de més de 20 expositors on es podrà gaudir d’una àmplia oferta de cellers i productes agroalimentaris de l’Empordà juntament amb més de 30 activitats organitzades vinculades al món del vi.

Els objectius de la Mostra del Vi de l’Empordà són treballar conjuntament amb els ens relacionats per fomentar l’enoturisme, promocionar la Marca Empordà a través dels vins de la DO Empordà, promoure la cultura del vi i posar en valor els vins de l’Empordà donant-los a conèixer i acostant-los al públic.

Aquesta edició, busca la professionalització de la Mostra, i la consolidació i millora de la nova distribució, amb més espais de tast i d’activitats, dividint  la Rambla en diferents espais: Espai DO, Espai concerts, Espai tallers, Espai lúdic i de tast, i l’espai botiga.

Enguany el pregoner serà Pep Nogué, cuiner i gastrònom, col·laborador del programa Tapias Variades de Catalunya Ràdio i de la revista gastronòmica Cuina.

La darrera edició de la Mostra del Vi va comptar amb més de 10.000 visitants i enguany s’espera mantenir i intentar superar aquesta bona xifra.