Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa, elaborat per l'Ajuntament amb la col·laboració d'entitats de la ciutat, inclou xerrades i ponències, espectacles i activitats culturals dels quals les dones en són protagonistes

Figueres celebrarà el Dia Inernacional de les Dones amb una desena d'activitats durant el mes de març .

L'Ajuntament de Figueres, amb la col·laboració d'entitats de la ciutat, ha programat una desena d'activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones que se celebraran del 7 al 26 de març. El programa inclou, entre d'altres, xerrades i ponències, espectacles i activitats culturals dels quals les dones en són protagonistes.

D'entre les activitats, destaca l’acte institucional amb la lectura del manifest i el lliurament de la dotzena edició del premi 8 de març Rosa Maria Ymbert que organitza anualment la Regidoria de les Dones, i la xerrada de la doctora en sociologia Cristina Sánchez, que tindran lloc el dijous 8 de març a l'auditori Caputxins; l'espectacle musical de Mirna Vilasís, Espero meravelles, basat en l’obra poètica de Montserrat Abelló, que tindrà lloc el 7 de març a la Biblioteca de Figueres amb la participació de Laura Borràs, comissària de l'Any Montserrat Abelló; o la inauguració de l'exposició Empordoneses el 10 de març a Casa Empordà.

També, el projecte de coresponsabilitat que es presentrà el mateix dia 8 i que es podrà visibilitzar en panells gegants a la plaça de la Palmera.

La regidora de les Dones, Dolors Pujol, que des de l’Ajuntament de Figueres, cada vegada més s’estan implementant polítiques a favor de la igualtat i en contra de la violéncia, per tant es important que a la ciutat es facin actes en aquesta setmana on la dona és la protagonista