Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ha estat un esdeveniment especialitzat destinat exclusivament a professionals del sector de la restauració i han assistit una cinquantena de professionals de la restauració

  Figueres celebra la primera edició del showroom de producte agroalimentari de l’Empordà dedicat a professionals de la restauració.

Dilluns 8 d’abril, la Casa Empordà de Figueres va acollir la primera edició del Showroom de producte agroalimentari Empordà amb una vintena de cellers de la DO Empordà i diversos productors de la comarca han presentat els seus productes artesanals, de qualitat i de proximitat en aquesta jornada dedicada exclusivament a professionals de la restauració. S’ha exposat vi de la DO Empordà, oli de la DOP Empordà, productes amb la marca de garantia Empordà i altres productes amb el segell Girona excel·lent.

 

Ha estat un esdeveniment especialitzat destinat exclusivament a professionals del sector de la restauració i han assistit una cinquantena de professionals de la restauració entre representants de restaurants de Figueres i de la resta de la comarca i professionals del món de la indústria agroalimentària.

 

Aquest esdeveniment s’ha organitzat des de l’Àrea de PromocióEconòmica i forma part del pla de treball del Programa d’agents d’ocupació i desenvolupament local “Dinamització del Sector Agroalimentari” 2018-2019.

 

Ha estat una iniciativa pionera en el territori i ha permès que s’originin nous contactes professionals entre productors i professionals de la restauració.