Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es tracta d’activitats que s’han vist fortament afectades per l’estat d’alarma de la COVID-19

Figueres aprova les bases per a la subvenció de 40.000 euros per a gimnasos i centres i estudis de dansa, pilates i similars.

L’Ajuntament de Figueres destinarà un total de 40.000 euros per a donar suport a gimnasos i els centres i estudis de dansa, ioga, pilates, arts marcials i activitats similars de Figueres. Avui s’han aprovat les bases reguladores de la subvenció.

 

Aquesta subvenció forma part del Pla de Reactivació Econòmica Municipal de Figueres, un programa adreçat a empreses, professionals i autònoms de la ciutat afectats per la crisi de la COVID-19, amb la finalitat d’aconseguir reactivar l’economia de la ciutat en el menor temps possible.

 

Es tracta d’activitats que s’han vist fortament afectades per l’estat d’alarma derivat de la crisi sanitària causada per la COVID-19, amb els dos períodes d’aturada obligatòria i amb una reducció important del nombre d’usuaris.

 

Poden ser beneficiaris de la subvenció les persones físiques o jurídiques que tinguin l’activitat al municipi de Figueres i que la seva activitat se centre en: gimnasos o centres i estudis de dansa, ioga, pilates, arts marcials i activitats similars. Seran subvencionables les despeses de funcionament dels gimnasos i centres relacionades amb el lloguer del local, subministraments, compra de material fungible, especialment guants, mascaretes i gel hidroalcohòlic o qualsevol altra despesa de funcionament necessari per al desenvolupament de l’activitat empresarial.

 

Les despeses seran subvencionables, amb un màxim de 2.000 euros per sol·licitud en el cas dels gimnasos i de 1.000 euros en el cas de centres i estudis dansa, ioga, pilates, arts marcials i activitats similars.

 

Seran subvencionables totes aquelles despeses que s’hagin produït a partir de la declaració de l’estat d’alarma per la COVID-19, és a dir, a partir del 14 de març de 2020.