Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'import del projecte és de gairebé 190.000 eur i completa les millores d'accessibilitat que es van fer al 2021

Figueres aprova el projecte de millora de l'accessibilitat del Teatre Jardí i la instal·lació d'un ascensor .

Figueres ha aprovat inicialment el projecte de millora de l'accessibilitat del Teatre Jardí i instal·lació d'un ascensor, amb un pressupost d'execució de gairebé 190.000€.

Aquesta actuació té com a objectiu millorar l'accessibilitat de l'equipament cultural més gran de la ciutat. Fer accessibles els equipaments municipals és una prioritat, i amb aquesta actuació es dóna un pas important en aquest àmbit.

L'any 2021 es van executar actuacions de millora de l'accessibilitat del vestíbul on es van construir dues rampes d'accés a la platea i als banys públics. El projecte recentment aprovat contempla altres millores d'accessibilitat complementàries a les diferents plantes. També es dóna resposta a altres deficiències detectades com és el deteriorament dels cels rasos de la sala d'actes i del vestíbul que seran reforçats.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha destacat "Figueres com a ciutat cultural ha de garantir que tots els equipaments estiguin adaptats. Aquesta inversió en cultura és important, no només perquès és un motor dinamitzador econòmic, sinó també un entorn de socialització. Invertir en cultura és invertir en Figueres".

Segons el regidor de Cultura i Turisme, Alfons Martínez "Un dels objectius del govern al llarg d'aquesta legislatura ha sigut fer una cultura més inclusiva i accessible, i amb aquesta actuació, es demostra la voluntat de incloure a tots a els espectadors."