Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça de l'Estació de Figueres acollirà el primer cap de setmana d'agost la segona edició d'Esotèric Figueres, la Fira Esotèrica i de Teràpies Alternatives de la ciutat. La mostra se celebrarà els dies 1 i 2 d’agost.

Figueres acull la segona edició de la fira Esotèrica i de Teràpies Alternatives “Esotèric Figueres”.

El certamen està organitzat per l'Associació de Veïns i comerciants del barri de l’Estació i la programació inclou espectacles, activitats, un mercat i diverses conferències. Els organitzadors de la Fira, un any més, tenen confirmada la presència de parades i visitants d'arreu de Catalunya i aposten per continuar omplint d'activitats espais de la ciutat on no acostumen a celebrar-se certàmens.

La Fira compta amb una programació variada per a tots els públics que començarà el dissabte a les 17 hores amb una inauguració i s’allargarà durant la resta de dia i tot el diumenge. D’entre les activitats programades destaquen els espectacles alternatius de la companyia Drakònia, l’espectacle Tribal Fusion d’Eva Mas o el ball de bruixes. Com en l’edició anterior, també s'han programat conferències - totes elles gratuïtes - sobre temàtiques ben diferents, com ara les propietats terapèutiques de la llana, les experiències paranormals o la cultura càtar.

Esotèric Figueres finalitzarà el diumenge a les nou del vespre amb un gran ritual on es cremaran tots els desitjos que s'hagin anat recollint durant tot el dia a la Fira.