Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins al 28 de novembre Figueres acull a la Sala La Cate la 14a edició de la Mostra de Muntanya i Aventura que organitza cada any el Centre Excursionista Empordanès.

FIGUERES ACULL LA 14a EDICIÓ DE LA MOSTRA DE MUNTANYA I AVENTURA AMB L’ALPINISTA UELI STECK COM A ESTRELLA CONVIDADA.

Durant aquests dies es podran veure projeccions de documentals de diferents temàtiques, una pel·lícula, una exposició i presentació d’un llibre per celebrar els 50 anys del Centre Excursionista Empordanès i xerrades amb convidats destacats com ara l’alpinista suís Ueli Steck.

La primera activitat ha tingut lloc el 12 de novembre amb la projecció de la pel·lícula Wild, en col·laboració amb Cineclub Diòptria. A banda d’això, es podran veure quatre documentals – els dissabtes 21 i 28 – de diferents temàtiques com l’esquí de muntanya, la travessia en caiac, el descens en bicicleta extrema o una expedició àrtica.

Com cada any, però, l’expectació la desperten els convidats de la Mostra, enguany amb Ueli Steck com a estrella convidada. Steck, que vindrà el divendres 27 de novembre, és un alpinista suís considerat com un dels millors del món en actiu i guanyador de dos Piolets d’Or. A més d’ell, es podran escoltar les experiències d’altres convidats com ara l’escalador Edu Marín (divendres 13), guanyador de campionats del món i d’Europa, i l’alpinista Jordi Pons (divendres 20), que presentarà un documental sobre la seva trajectòria i la de l’alpinisme català.

Jordi Pons serà el convidat de la sessió que es dedicarà al Centre Excursionista Empordanès i a la presentació del llibre de la història de l’entitat, amb motiu dels seus 50 anys. També l’exposició d’aquesta edició estarà vinculada a aquest aniversari.

Així mateix, també es farà una sessió dedicada als instituts el divendres 13 al matí al Teatre Municipal el Jardí amb la presència d’Edu Marín. En total està previst que hi assisteixen més de 700 estudiants.

Podeu consultar la programació més detalladament a la pàgina web www.lamostra.cat