Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La creació del Figueres Film Office ha posat al mapa la ciutat que és vista per a moltes produccions nacionals i internacionals com un espai idoni

Figueres acull el rodatge de 5 produccions audiovisuals aquest mes d'octubre   .

 

Aquest mes d'octubre roden a Figueres 5 produccions audiovisuals nacionals i internacionals. La creació del Figueres Film Office ha posat al mapa la ciutat de Figueres que és vista per a moltes productores com a espai idoni per a la gravació de pel·lícules i sèries.

Concretament, aquest mes d'octubre s'ha iniciat el rodatge de la sèrie Red Wine d'Apple TV, protagonitzada per Eva Longoria i Carmen Maura, que també s'està rodant a diferents ubicacions de la comarca. També s'ha estat gravant Un País Mágico, de TVE, centrada en els atractius de la ciutat i que s'emetrà a la 2 de Televisió Española.

Figueres també ha estat escollida per a la gravació d'una sèrie nordamericana que s'estrenarà el proper any, de Warner Bros, i la pel·lícula L'autre Laurens, del director belga Claude Schmitz.  

La ciutat també acollirà aquesta tardor el rodatge d'una producció catalana d'acció.  

Aquest rodatges tenen un impacte molt positiu a la ciutat de Figueres ja que només les dues produccions nordamericanes, omplen moltes habitacions i apartaments de la ciutat.