Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se celebrarà el proper 29 d'abril al Teatre Municipal El Jardí

Figueres acollirà per Fires la Gala dels Premis números 1 a Catalunya de la Cadena 100.

Figueres acollirà el proper 29 d'abril, dins les Fires i Festes de la Santa Creu, la Gala dels Premis números 1 a Catalunya de la Cadena 100 amb l'objectiu de premiar i rendir homenatge als grups i artistes catalans que han sigut i són referents del panorama musical.

 

Una festa amb la millor varietat musical que premiarà el talent d'artistes emergents i l'èxit de músics consagrats, que estaran presents a la festa i tocaran en directe alguns dels seus millors temes.

 

En una mateixa nit, i al mateix escenari, sonaran referents del pop-rock català, com SAU, SOPA DE CABRA o MIQUEL ABRAS, MANU GUIX, la guanyadora del concurs televisiu “Eufòria” MARIONA ESCODA, les cantants SUU i SARA ROY, els sempre festiu LA PEGATINA, l'eurovisiva i ex concursant 'Operación Triunfo BETH, OBK o el FESTIVAL ACÚSTICA, i artistes joves que estan demanant pas com DEPOL, entre altres premiats.

 

Un altre plat fort de la gala serà l'actuació de ELS AMICS DE LES ARTS i un fi de festa que anirà a càrrec de NIL MOLINER, que tocarà alguna de les seves cançons més conegudes.

 

La gala començarà a les 20.30h i estarà conduïda per XAVI CAMINALS, presentador de “La millor varietat musical” de CADENA 100.

 

L'entrada serà gratuïta i es podrà adquirir a través de la pàgina web https://www.figueresaescena.cat/ a partir del dia 11 d'abril.