Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se celebrarà dissabte 8 de juliol a la plaça de l'Estació

Figueres acollirà la 3a edició del concurs de Música Jove Joan Trayter-Plaça de l'Estació.

Figueres acollirà el dissabte 8 de juliol la tercera edició del concurs de Música Jove Joan Trayter-Plaça de l'Estació, organitzat per l'Associació de Veïns del barri de l'Estació, amb la col·laboració dels estudis Musiclan d'Avinyonet de Puigventós i el suport de l'Ajuntament de Figueres. El concurs, que té com a l'objectiu promocionar grups novells en l'àmbit musical de la comarca i d'arreu, reconeixerà els grups guanyadors amb diversos premis, d'entre els quals destaca la gravació d'una maqueta als estudis Musiclan o una actuació al Festival Acústica 2017.

El concurs de Música Jove Joan Trayter-Plaça de l'Estació començarà a les 9 del vespre amb les actuacions de tots els grups participants. Com a novetat, enguany l'Associació de Veïns del barri de l'Estació també oferirà un sopar popular per a tothom. L'última actuació de la nit la protagonitzarà el grup guanyador de la primera edició, L'artista convidat.

El concurs de Música Jove Joan Trayter-Plaça de l'Estació s'organitza com a homenatge i record al músic i creador dels estudis Musiclan d'Avinyonet.