Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els concerts, que seran un avançament de la programació de Vilabertran de l'agost, aniran a càrrec de dos joves intèrprets emergents: la pianista gironina Maria Canyigueral, i el jove Quartet Gerhard

Figueres acollirà el juliol dos concerts de la  25a Schubertíada de Vilabertran.

L'Auditori Caputxins de Figueres acollirà el 13 i el 20 de juliol dos concerts de la 25a edició de Schubertíada Vilabertran, amb la idea de donar un èmfasi especial a l'estret lligam del festival amb la ciutat. La presentació dels concerts, que seran un avançament de la programació de l'agost i aniran a càrrec dels joves intèrprets emergents Maria Canyigueral i el Quartet Gerhard, s'ha fet aquest matí amb el president de l'Associació Franz Schubert, Jordi Roch, i l'alcaldessa de Figueres i regidora de Cultura, Marta Felip.

El 13 de juliol, la pianista gironina Maria Canyigueral, resident actualment a Londres, avalada per diversos premis a concursos internacionals i les excel·lents crítiques del seu primer disc, mostrarà la seva versatilitat amb obres de compositors tan diferents com Mompou, Beethoven, Blancafort, Granados i Schumann. Mentre que el 20 de juliol, el jove Quartet Gerhard, amb només set anys de trajectòria, i ja considerat un dels de més projecció, farà gaudir el públic amb dos quartets profundament romàntics de Schubert i Schumann.

L'alcaldessa de Figueres i regidora de Cultura, Marta Felip, ha assegurat que "fa temps que la Schubertíada de Vilabertran i Figueres estan relacionades, i enguany, amb motiu del 25è aniversari, hem volgut que tingui presència a la ciutat, concretament en aquest nou equipament cultural que és l'Auditori dels Caputxins, per acostar les propostes d'altíssima qualitat que ens ofereixen els seus organitzadors any rere any". L'alcaldessa ha afegit que "des del govern municipal treballem per consolidar la presència de la Schubertíada a Figueres de cara a les properes edicions".

Les entrades per aquests concerts ja es poden comprar a un preu de 15 euros el dia 1 de juny i es poden adquirir al web www.schubertiadavilabertran.cat, al telèfon 673 732 357 i al punt de venda de Joventuts Musicals de Figueres.