Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pròxim dissabte 20 de febrer Figueres acollirà un nou Campionat Comarcal de Judo, que tindrà lloc al poliesportiu municipal de Figueres. Hi participaran més de 150 judokes dels diferents clubs i entitats de l’Alt Empordà.

Figueres acollirà el Campionat Comarcal de Judo de l’Alt Empordà.

A partir de les 9.30 h del matí es podrà veure sobre el tatami del poliesportiu les competicions de les categories infantils i alevins, i a partir de les 10.30 h, serà el torn dels benjamins.

El regidor d’Esport de Figueres, César Barrenechea, ha destacat que “La ciutat de Figueres sempre ha estat molt vinculada al món del judo. I aquest campionat la reforça. Des de l’Ajuntament sempre estem al costat dels clubs per tal que s’atraveixin a organitzar campionats i esdeveniments que vagin en aquesta línea de vincular més la ciutat i l’esport”.

Per altra banda, Miquel Rivera, de l’Associació de Judo de l’Alt Empordà, ha explicat que “és una oportunitat per comprovar el nivell del judo a la comarca que creix any rere any”.

En finalitzar les competicions es durà a terme una exhibició de judo consistent en dues sessions d’entrenament per a les categories prebenjamí, i també per a les categories cadet fins a sènior, on hi participaran judokes de tota la província.