Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Forma part d'una gira impulsada per la fundació Nzuri Daima que té com a objectiu recollir fons per millorar les instal·lacions d'una escola-orfenat d'Entebbe

Figueres acollirà el 25 d’octubre un concert solidari del Cor Safari d'Uganda.

El Servei de Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Figueres dóna suport, un any més, al projecte Cor Safari de la Fundació Nzuri Daima amb la programació d’un concert solidari el 25 d’octubre a l'auditori Caputxins. El concert, que se celebrarà a les 19 hores , forma part d'una gira que tindrà lloc durant tot el mes d’octubre per diferents ciutats de Catalunya.

El Cor Safari és un projecte que utilitza la música com a plataforma per transmetre un missatge de pau i germanor. El 25 de maig, 16 joves de l'orfenat d'Entebbe (Uganda) que formen part del Cor, faran una fascinant posada en escena, amb música en directe i moltíssim entusiasme, per explicar-nos la seva història i contagiar al públic la seva alegria i les ganes de cantar i ballar.

El dia anterior, el dimecres 24 d’octubre, a les 15.00 hores, els joves del cor farà un taller amb els joves del Cicle Formatiu d’Integració Social del IES Ramón Muntaner, i a les 17.00, els alumnes del cor del institut els hi faran una rebuda i cantaran junts la cançó estrella de la gira, Pink Revolution.

L'objectiu final d'aquesta gira solidària, que compta amb el suport de diferents col·lectius i entitats, és recollir fons per poder millorar les instal·lacions de l'escola-orfenat a Entebbe (Uganda).

El preu solidari de l’entrada és de 12 € i es pot comprar una hora abans a la taquilla de l’Auditori, reservar al mail figuerescooperacio@figueres.org o comprar de manera anticipada a l'Escola Amistat de Figueres. El dijous 25 d'octubre es vendran a la taquilla de l'Auditori Caputxins.