Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els bitllets en paper del tren per anar a la manifestació de la Diada Nacional a Barcelona, que avui 29 d'agost, s'han posat a la venda a Figueres s'han exhaurit en pocs minuts. 

No obstant, i davant l'allau de peticions rebudes, els ajuntaments de Figueres i Girona recorden a la ciutadania que en les properes hores es posaran a la venda on-line un nou paquet de bitllets per al mateix tren. Una opció que està pendent del vist-i-plau de l'entitat bancària per posar-la en funcionament. 

En aquesta aplicació -a la que s'hi podrà accedir des dels dos webs municipals- els interessats podran fer la compra i imprimir els bitllets que necessitin. 

Recordar que el preu del bitllet d’anada i tornada per als adults és de 10 euros i per als menors de 14 anys és de 5 euros. Destacar que pels menors de 4 anys, sempre i quan no ocupin un seient, no han de pagar.

Es tracta d’un tren especial -organitzat pels ajuntaments de Figueres i Girona- que comptarà amb 6 vagons i capacitat per a 500 persones, que sortirà de Figueres el mateix dia de la Diada a les 15 h, farà parada a Girona cap a les 15.30 h, i arribarà a Barcelona amb el temps suficient per poder assistir a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana. El tren de tornada sortirà de Barcelona a les 21 h del mateix dia.