Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'han presentat 72 treballs, 39 dels quals concursen en la categoria literària i 33 en la categoria artística.

Èxit de participants en la convocatòria de l'onzena edició dels premis M. Rosa Ymbert.

La onzena edició del Premi 8 de Març Maria Rosa Ymbert en homenatge a la destacada activista social i cultural figuerenca convocat pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l'Ajuntament de Figueres ha finalitzat la convocatòria amb èxit de participants, amb un total 72 treballs presentats, 39 dels quals concursen en la categoria literària i 33 en la categoria artística. 

El jurat del Premi està presidit per la Regidora de la Dona, Sra. Dolors Pujol i Matas i en formaran part els següents vocals:

  •1 representant d'un grup de dones del municipi

  •1 representant de l’àmbit artístic

  •1 representant del Servei Educatiu de l'Alt Empordà

  •Alfons Gumbau i Ymbert, membre d'honor.

Els guanyadors es donaran a conèixer en el marc de l’acte institucional del Dia Internacional de la Dona Treballador, el 8 de març de 2017

S'atorgaran fins a tres premis per a cada categoria. El primer premi consistirà en un iPhone 6 16 GB,el segon en un iPod Touch 16 GB i el tercer en un iPod Nano 16 GB. El jurat podrà considerar desert algun o alguns dels premis i igualment podrà atorgar accèssits si considera que algun treball és digne de ser destacat.

El Premi 8 de Març Maria Rosa Ymbert  té com a objectiu sensibilitzar els estudiants de segon cicle d'ESO de l'Alt Empordà sobre les desigualtats de gènere.