Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concurs Objectiu Figueres, que s’ha celebrat per primer cop durant les Fires i Festes de la Santa Creu 2012 i que tenia per objectiu que els ciutadans i ciutadanes enviessin imatges de la festa major- ha esta...

En total hi han participat 43 persones, que han fet arribar un 116 fotografies. Realitzada una selecció prèvia de 10 imatges, el jurat ha decidit atorgar els guardons amb el següent ordre: 1er premi, i guanyadora d’un IPad2, Laura Agustí; 2on premi per Anna Oliveras, que s’ha endut un IPod Nano; i, finalment, el 3er premi ha estat per Sergi Sarrià que ha rebut un IPod Shuffle.

Realitzada la deliberació, el jurat ha fet saber als finalistes la dificultat que ha suposat escollir només tres premiats per l'alt nivell de les fotografies presentades, fet que han considerat sorprenent al tractatar-se de la primera edició del concurs.

El lliurament dels premis ha anat a càrrec del 3er Tinent alcalde, Josep Maria Godoy, i del regidor d’Acció Cívica, Sergi Garcia, els quals han format part del jurat -l’últim com a secretari- juntament amb la directora del bisetmanari Hora Nova, Berta Maspoch; el director del Setmanari de l’Alt Empordà, Santi Coll; el professor de fotografia i fotoperiodisme de la Universitat de Vic, Jordi Ribot; el periodista Josep Ma Bernils; i el crític d’art i conservador de la Fundació Gala-Salvador Dali, Josep Ma Guillamet.

Clica i consulta les imatges premiades a través del facebook de l'Ajuntament de Figueres.