Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

38 empreses de diversos sectors de la ciutat i la comarca seran presents dimecres 15 maig a l’Auditori dels Caputxins. La fira està organitzada per l’Ajuntament de Figueres i la Cambra de Comerç de Girona i tindrà lloc a l’Auditori de Caputxins. Hi haurà servei de bus gratuït des de la comarca fins a Figueres, amb inscripció prèvia.

Èxit d’empreses inscrites a la Fira d’ocupació TreballemGI Figueres Alt Empordà, que es recupera després de 5 anys.

El proper dimecres 15 de maig de 2024 se celebrarà la Fira d’ocupació TreballemGI Figueres Alt Empordà. L’esdeveniment tindrà lloc de forma presencial a l’Auditori dels Caputxins de Figueres, de 10h a 14h. Paral·lelament, també se celebrarà en format virtual des de les 8h a les 18h. Hi participaran un total de 38 empreses i ja compta amb 350 persones inscrites per assistir a la fira.

 

Aquesta fira d’inserció laboral torna a Figueres després d’uns anys, ja que les últimes edicions presencials s’havien fet a la ciutat de Girona. L’última edició que es va celebrar a Figueres va ser l’any 2019 i va deixar resultats molt positius: hi van assistir 378 persones i durant la jornada es van realitzar 700 entrevistes laborals.

 

Durant l’esdeveniment, els inscrits podran conèixer les empreses participants, així com apuntar-se a ofertes de feina i fer entrevistes laborals. La participació a la fira és gratuïta, si bé cal que tothom que vulgui participar-hi, ja sigui de manera presencial o virtual s’inscrigui a la web treballemgi.cat.

 

Hi haurà servei de bus gratuït des de la comarca per a aquelles persones que ho necessitin. Es faran dos itineraris:

Itinerari 1: Roses – Palau-Saverdera – Pau – Vilajuïga – Garriguella – Peralada – Vilabertran – Figueres.

Per a més informació i inscripcions, cal contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses, al 972 152 521.

Itinerari 2: L’Escala – St. Pere Pescador – Empuriabrava / Castelló d’Empúries – Vila-Sacra – Figueres.

Per a més informació i inscripcions, cal contactar amb l’Àrea d’Acció Social de Castelló d’Empúries, al 972 250 165.

La sortida des del primer municipi, en els dos casos, és a les 8.30 h i la tornada serà a partir de les 14 h, en sentit invers a les rutes d’anada.

La data màxima per inscriure’s és dimarts, 14 de maig.

 

Pel que fa a les empreses participants d’aquesta onzena edició, destaquen sectors ben diferents amb companyies com Amazon, l’Associació d'Empresaris d'Activitats d'Hostaleria de l'Alt Empordà, Inditex, Ametller Origen o Leroy Merlin.

Una fira consolidada

TreballemGi arriba a la seva onzena edició a Figueres convertida en la fira de referència sobre la inserció laboral, tant en l’àmbit nacional com també estatal. Són moltes les entitats i administracions que s’han inspirat en el model del TreballemGi pels seus respectius territoris.

 

Pel que fa a les xifres, des de la primera edició que es va celebrar l’any 2018, s’han ofert més de 3.100 ofertes de feina de 325 empreses participants i a les fires s’hi ha inscrit més de 6.200 persones. Una altra dada rellevant és que en l’acumulat de les edicions passades s’han realitzat més de 15.000 entrevistes, amb una alta ocupació: 6 de cada 10 empreses que han participat en el TreballemGi constaten haver contractat personal gràcies a la fira. Una cita indispensable, doncs, que serveix com a punt de trobada entre empreses i persones en busca de feina.

 

La fira va néixer com a una fira d’ocupació juvenil, tot i que des de fa un temps es va obrir a totes les edats davant de l’alta demanda de feina de les persones de més de 30 anys. Aquest canvi ha permès créixer pel que fa a nombre d’assistents i consolidar-se com un dels referents per a la recerca de feina i la inserció laboral.

Primer contacte

La Fira d’ocupació TreballemGI Figueres Alt Empordà està destinada a qualsevol persona que busqui feina, tant inscrits a Garantia Juvenil com a públic en general. Pel que fa a les ofertes laborals, s’hi podran trobar oportunitats laborals per a tota mena de perfils. Des del camp de l’administració i la gestió, l’enginyeria, el comerç, l’educació, la mecànica, l’hostaleria, la sanitat o el transport. Les ofertes també inclouen diferents graus de formació i experiència.

La Fira d’ocupació TreballemGI Figueres Alt Empordà està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i l’Ajuntament de Figueres en el marc del Programa PICE. Compta també amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, l’Ajuntament de La Jonquera, l’Ajuntament de l’Escala, l’Ajuntament de Llançà, l’Ajuntament de Roses, l’Ajuntament de Vilafant, l’Ajuntament de Vilamalla, el Consorci Salines Bassegoda i Empordà turisme. Està finançada pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo en el marc del Programa Operativo de Empleo Juvenil i les Cambres de Comerç. 

La regidora d’Ocupació, Anna Morillas, explicat que “és una molt bona notícia recuperar aquesta fira i que pugui tornar a la nostra ciutat ja que és una oportunitat per a les persones que estan buscant feina. Aquest certamen és un dels referents per a la recerca de feina i la inserció laboral”.

 

Empreses participants

PERRUQUERS ALT EMPORDÀ

TRANSGOURMET IBÈRICA

GIROPES S.L.

Eurofirms ETT SLU

MINERALS CONESA S.L. (els dos logos de heco i mineralia)

AMAZON

COSTA BRAVA MEDITERRANEAN FOODS

Friolisa Pomona Iberia

AMETLLER ORIGEN

VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS SLU

SIDRERIA TXOTS

GRUP PERALADA

GRUP EINA DIGITAL, SL

LASER FACTORY, S.L.

IMAN TEMPORING ETT SL (m'enviarà el mail avui)

ANNCON LLEURE I OCI SL

COMERÇ FIGUERES ASSOCIACIÓ

Associació d'Empresaris d'Activitats d'Hostaleria de l'Alt Empordà

LEROY MERLIN ESPAÑA S.L.U

EmporhotelAIE

NAVATA TORREMIRONA HOTEL, S.L.

GRUES PADROSA, S.L.

Diversport SL

MAPFRE

INDITEX

AENTEG

Generali España, S.A. de Seguros y Reaseguros

ARAM EMPORDÀ

TRANSPORTES CALSINA Y CARRÉ, S.L.

AGÈNCIA ESTATAL D'ADMINISTRACIÓ TRIBUTÀRIA

SERSA SCCL

PREVENCIÓ LABORAL GREMI SLU

Randstad

Grup Tramuntana

TRANSPORTS ELÈCTRICS INTERURBANS, S.A (TEISA)

Fundació Salut Empordà

ISPROX CONSULTING, S.L.

Adecco TT SAU