Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper divendres 24 de març, a les 20.00 a La Cate, Dniger.Cat i Parròquies de Figueres, us conviden a veure el documental sobre Pep Frigola “Petjades, 50 anys a l’Àfrica”, de Vicens Tomás i Ignasi Oliveras.

Estrena del documental 'Petjades, 50 anys a l'Àfrica' sobre Pep Frigola.

El documental recull les vivències  i filosofia de vida de Josep Frigola, un missioner empordanès que ha dedicat tota la seva vida a l'Àfrica, i ens dóna a conèixer la destacada tasca realitzada per aquest Pare Blanc que durant 50 anys ha deixat una important petjada a l'Àfrica.

I ho fa des d'un punt de vista focalitzat a les comunitats africanes que van donar acollida a en Pep Frigola, on va viure, treballar i aprendre les seves llengües, destacant el gran respecte que va tenir per les seves pròpies cultures.

El fotògraf i documentalista Vicens Tomás, amb la codirecció del també fotògraf i documentalista Ignasi Oliveras, han realitzat Petjades, que ens presenta una història de dedicació cap als més necessitats.   

Aprofitaran per fer la presentació de l’exposició de fotografies Mirades, de Xavi Torner,  que ja es pot visitar a La Cate fins al 31 de març. Mirades és una col·lecció de retrats dels participants als projectes als que dona suport L’ONG Dníger.Cat a Níger.