Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres instal·larà dues estelades durant la Diada Nacional de Catalunya als espais públics de la ciutat dedicats als presidents de la Generalitat Ll...

D’altra banda, i per sisè any consecutiu, l’Ajuntament regalarà 1.000 senyeres perquè els figuerencs i figuerenques engalanin els balcons i finestres durant la Diada. Unes senyeres que es podran aconseguir de forma gratuïta els 6 a partir de les 10 h a la plaça de l’Ajuntament. La distribució anirà a càrrec de l’Associació de Voluntaris de la ciutat.

Un dels punts on també hi haurà la senyera és a la plaça Frederic Marès que acollirà l’Ofrena Floral al monument als Drets dels Pobles. Organitzada per l’Ajuntament i Òmnium Cultural, es farà el mateix 11 de setembre, a partir de les 10 h del matí. Aquest any l’ofrena, i seguint amb la política d’austeritat aplicada pel consistori, no es tancarà amb el tradicional aperitiu a l’Hotel President. 

Conferència institucional
Per a la celebració de la tradicional conferència institucional s’ha convidat a Ferran Requejo, doctor en Filosofia i catedràtic de ciència política, qui ha titulat la seva intervenció “L’Emancipació nacional de Catalunya. Una perspectiva comparada”. Un acte organitzat conjuntament des de l’Ajuntament i l’Assemblea Nacional Catalana, que es farà el 10 de setembre, a partir de les 19 hores, al Saló de sessions de la casa consistorial.