Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El jurat està format per 13 membres entre arquitectes externs, tècnics de l'àrea d'Urbanisme, regidors, i l'alcaldessa com a Presidenta. El valor estimat del projecte és de 375.876 euros. Els membres del jurat estudiaran i valoraran un total de 16 propostes

Es reuneix el jurat del concurs d'idees que escollirà el projecte guanyador per construir el nou pavelló poliesportiu de Figueres.

L'Ajuntament de Figueres ha reunit aquest matí els membres que formen el jurat del concurs d'idees que escollirà el projecte de la construcció del nou pavelló poliesportiu per realitzar l’obertura de sobres municipal a la zona de l'Olivar Gran.

Durant la reunió d’aquest matí s’ha realitzat l’obertura dels sobres que contenien els 16 projectes presentats al concurs i que els membres del jurant hauran d’estudiar i valorar.

Els membres del jurat presidit per l’alcaldessa Marta Felip, i presents a la reunió d’avui,  són el 2on Tinent d’alcalde i regidor d’Esports i Contractació, Jordi Masquef, la portaveu del grup municipal d’ERC, Agnès Lladó, dos arquitectes proposats pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, un representant designat pel departament d’Esports de la Generalitat de Catalunya, l’arquitecte municipal, i tècnics de les àrees d’Urbanisme i Contractació de l’Ajuntament de Figueres.

El mes de novembre del 2016 l’Ajuntament de Figueres va convocar el concurs d’idees al qual s’hi han presentat 16 projectes d’arquitectes, el valor estimat del projecte és de 375.876 euros i es donaran fins a tres premis a les idees presentades - el primer premi, de 10.000 euros més la contractació de la redacció del projecte i la corresponent direcció d'obres, i el segon i tercer premi, de 3.000 euros - i cinc accèssits als quals s'abonarà una indemnització per despeses de 1.000 euros.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, afirma que "els projectes presentats que hem pogut veure avui per primera vegada ens fan ser optimistes, Figueres podrà disposar d'un nou pavelló modern i funcional, adaptat a les necessitats dels clubs i de la ciutat. "