Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres ha reprès les obres del projecte del Pla de millora de voreres del sector nord de Figueres. En la durada d'aquestes actuacions es produiran afectacions puntuals en diferents trams d’aquesta zona de la ciutat.

Es reprenen les obres del projecte del Pla de millora de voreres del sector nord.

Tex Ampurdan, l'empresa adjudicatària de les obres, està treballant en l'execució dels jardinets de Portlligat - sense afectació en el trànsit - i en l'execució de la cruïlla de l'Avinguda Perpinyà amb c/Elx, que provocarà el tall temporal de l'accés al c/ Elx per l'Av. Perpinyà. Aquest durarà els dies necessaris per executar els treballs més els set dies de repòs necessaris per a l’enduriment del paviment. El mateix passarà amb les feines de pavimentació de les embocadures dels carrers Verdera, Albera, Pení, Portlligat i Montgó amb l'Av. Perpinyà, que causaran talls puntuals de carrers durant les obres més els set dies de repòs per a l'enduriment. Aquests talls, en segons quins casos, implicaran una circulació alternativa durant la seva durada.

El projecte de millora també inclou l'execució del creuament de serveis, escomeses d'embornals i postes en marxa de la xarxa de reg de la zona, causant estrenyiments puntuals de la calçada de l'Av.Perpinyà, raó per la qual s'habilitarà un pas alternatiu en aquests punts. Per últim, es farà la senyalització horitzontal de l'àmbit d'obra, amb estrenyiments puntuals mentre es pinta l'Av. Perpinyà.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, explica que amb la continuació d’aquestes obres “se segueix amb l’objectiu del govern municipal, al llarg d’aquests quatre anys de mandat, de millorar l’espai públic de la ciutat intervenint en la renovació de les voreres i l’asfalt”. Si no hi ha modificacions en el calendari, està previst que aquestes actuacions s'enllesteixin pels volts de la Revetlla de Sant Pere.