Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ampliació de la plantilla de la Guàrdia Urbana, que compta actualment amb 71 agents, és una de les prioriatats del Govern de Figueres.

Es convoquen set noves places d'agents de la Guàrdia Urbana .

L'Ajuntament de Figueres ha aprovat la convocatòria de set noves places d'agents de la Guàrdia Urbana, de les quals, tres ja s'han convocat mitjançant oposició lliure, una s'ha convocat per concurs de mobilitat horitzontal, una correspon a la plaça de sergent de la Guàrdia Urbana que s'ha convocat per concurs oposició, per promoció interna, i dues són de Caporals per promoció interna, que ja s'han aprovat i es publicaran properament.

La convocatòria, que és oberta a les persones que compleixin els requisits establerts a les bases, té com a objectiu reforçar el cos d'efectius de la policia figuerenca per tal de donar millor servei i la màxima qualitat als ciutadans, i poder ampliar el projecte de policia de proximitat que ja es va iniciar amb el pla de patrullatge els barris aquest agost.

Actualment, la plantilla de la Guàrdia Urbana de Figueres consta de 71 agents i des de l'equip de govern es pretén seguir ampliant la plantilla amb convocatòries anuals. El tinent d'alcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas, assegura: "Tenim una plantilla de mitjana d'edat molt alta i malgrat que l'ampliació implica un sobresforç important, és molt necessària. És un compromís al qual no podem renunciar".

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, assegura que aquesta convocatòria compleix amb el "compromís que va adquirir el Govern d'ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana" i afirma que així se seguirà fent fins el 2019, ja que "és una necessitat de la ciutat i una de les prioritats del Govern".

Les bases de cadascuna de les convocatòries es poden consultar al web municipal: http://ca.figueres.cat/elements/ofertes-d-ocupacio-publica-15083/