Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquests dies ha entrat en funcionament l’espai reservat per a gossos a la zona verda més gran de Figueres, el Parc Bosc. Amb una superfície de 720 m2, la zona està delimitada per una tanca de fusta amb malla m...

Els propers dies -tal com es pot veure en el document adjunt- s’instal·larà un cartell informatiu amb recomanacions dels usuaris. Consells que passen genèricament per fer un bon ús de la zona, recollir els excrements dels animals, utilitzar les papereres i, finalment, responsabilitzar-se del comportament de l’animal. El cartell també s’instal·larà a l’espai per a gossos del Parc de les Aigües i que des de fa unes setmanes també s’ha millorat.

El regidor de Medi Ambient, Pere Giró, recorda que “la iniciativa de reservar espai per als gossos a Figueres encara no està acabada. Esperem que les properes setmanes, després de parlar amb els veïns, puguem concretar tres zones més als barris de l’Eixample, Olivar Gran i Turó Baix”.

Finalment, destacar que la ubicació del nou espai per a gossos del Parc Bosc s’ha consensuat i treballat de forma conjunta amb un grup de veïns de la ciutat.