Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres posa en funcionament, aquest dimarts, l’Espai familiar per a la petita infància, activitat inclosa en el nou Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat...

Ubicat a la llar d’infants municipal Bon Pastor, l’espai és un punt de suport, trobada i intercanvi per a grups de famílies amb fills menors de tres anys que no assisteixen a cap de les llars d’infants municipals. Una acció que té per objectiu donar resposta a les necessitats de relació i joc dintre d’una ambient acollidor i respectuós. L’espai familiar està pensat per a infants, d’entre quatre mesos i tres anys, acompanyats d’un adult de referència -pare, mare, avi/a, etc, que habitualment en tinguin cura.

L’espai obrirà les portes els dimarts i dijous, de 15 a 17 hores, sense necessitat d’inscripció prèvia i amb una aforament màxim de dotze famílies.

Xerrades per a mares i pares
Paral·lelament, el servei municipal d’Educació treballa en altres iniciatives incloses en Pla Educatiu d’Entorn. Una d’elles són les Xerrades créixer en família, un programa que va més enllà de les conferències i pretén posar en marxa processos de reflexió i millores en l’educació que els pares i mares porten a terme amb els seus fills. Es tracta d’un programa formatiu basat en la panteralitat positiva i està adreçat als pares i mares amb fills d’entre 0 i 16 anys.

El regidor d’Educació, Josep Maria Godoy, destaca “el valor de les noves activitats del Pla Educatiu d’Entorn de Figueres, i de la importància que s’hagi estès a tots els centres educatius de la ciutat. Són activitats que promouen el treball en xarxa de tots els agents que actuem en l’educació dels nens i nenes de Figueres”.