Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres del Passeig Nou a la cruïlla de la ronda del Parc amb el c/ Avinyonet ja estan enllestides. La circulació en aquest tram s’ha tornat a obrir des de principis d’aquesta setmana i, a ...

Tal com estava previst, la cruïlla en obres entre la Rda. del Parc i el Pg. Nou ja està acabada i només queda aplicar-hi la capa de rodadura d’asfalt que es farà quan s’asfalti el vial de servei i per a veïns del passeig Nou.

Obres a la cruïlla del Pg. Nou amb l’Avinguda Salvador Dalí
Les obres a la cruïlla del passeig Nou amb avinguda Salvador Dalí començaran el dilluns 10 de febrer i serviran per soterrar una línia aèria elèctrica de mitja tensió cap al carrer Pep Ventura. Per fer-ho possible caldrà fer una rasa que creurà l’avinguda Salvador Dalí. Tot i la complexitat de l’obra, i tenint en compte la important quantitat de vehicles que utilitzen la via, els treballs s’han planificat de tal manera que sempre hi haurà un carril de circulació per cada sentit (direcció França i direcció Girona) garantint d’aquesta manera la mobilitat a la zona. També quedarà habilitat l’accés al pàrquing soterrat del Passeig Nou.

La previsió és que les obres s’allarguin unes dues setmanes, aproximadament.

Clica i descarrega't el plànol amb el croquis de l’afectació viària a l’avinguda Salvador Dalí a partir del 10 de febrer.