Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La sisena edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà potencia la presentació de candidatures al premi Jove Empresari de 2014, a través de la seva pàgina web. La bona resposta de la pro...

Només cal accedir a la secció ‘Participa’ des de la web dels Premis (premisemprenedorsaltemporda.com) i presentar una candidatura a aquests guardons que es lliuraran el proper 23 de maig. El termini màxim de presentació és el 15 d’abril de 2014. L'únic requisit és que el candidat o la candidata han de ser menors de 42 anys.

Els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

Aquests guardons d’emprenedoria es distribueixen en quatre categories. El Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada; el Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement; el Premi a la Millor Idea de Negoci: per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca i dels joves menors de 20 anys; i, finalment, el premi a la Línia de Negoci Innovadora, per a aquella empresa que hagi estat capaç d’obrir la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys.

El lliurament dels premis es farà el dia 23 de maig a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà. Aquesta convocatòria està impulsada l’AJEG (Associació de Joves Empresaris de Girona), el Setmanari de l’Alt Empordà, Fòrum Imagina, l’Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Dilluns, dia 20 de gener, s’obre el termini de sol·licituds de la sisena edició. Les bases d’aquesta convocatòria es poden descarregar a l’adreça www.premisemprenedorsaltemporda.com.