Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El vicealcalde i el regidor d'Urbanisme i Mobilitat es reuneixen amb els veïns de la Marca de l'Ham .

El vicealcalde  Pere Casellas i el regidor d'Urbanisme i Mobilitat, Xavier Amiel, es van reunir el passat dimecres dia 9 de febrer amb la junta de l’AA.VV de la Marca de l'Ham. A la reunió es va parlar sobre la problemàtica generada arrel de l’ocupació de cases als carrers Carles Corretger, Adela Rosa i Rafel Torrent.

 

Els representants de l’Ajuntament van confirmar que notificaran als ocupants de les cases el risc que suposa residir   en un sector inundable. També es va manifestar el compromís d’intensificar la neteja a la zona per evitar desbordaments de la brossa i la degradació d’aquest espai.

 

El vicealcalde va informar als veïns que la Guàrdia Urbana està actualitzant el cens dels residents dels habitatges,  i que intensificarà  el patrullatge ordinari a la zona.

 

El regidor d’Urbanisme va tenir ocasió d’explicar als veïns els temes tractats a la darrera reunió celebrada amb els representants de la Sareb. Destaca la consideració de resolució prioritària que pels representants de la Sareb té aquesta zona on s’ubiquen les cases ocupades.

 

Finalment, Ajuntament i veïns van acordar tenir una nova trobada el proper mes de març per analitzar com evoluciona la situació i quins avanços s’han produït.