Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre-Museu Dalí, el Museu de l’Empordà i el Museu del Joguet organitzen una activitat conjunta entorn a Dalí.

Dissabte 3 de novembre a les 11 del matí se celebrarà una activitat conjunta entre els tres museus del centre de Figueres entorn al Dalí infant i jove titulada Som Dalí, Som Museus, Som Figueres. Del xarleston a les garotes. Consistirà en una ruta pel centre de la vila per descobrir la infantesa i joventut de l’artista a partir de les col·leccions del Teatre-Museu Dalí, el Museu de l’Empordà i el Museu del Joguet de Catalunya. Seguidament tindrà lloc L'activitat comptarà també amb una actuació musical de la mà de Xavier Benítez, Albert Comaleras, Albert Burcet i Brady Lynch. L’activitat finalitzarà prenent una copa de cava i una garota a l’Hotel Duran.

 

És la primera vegada que els tres museus figuerencs organitzen una activitat de forma conjunta. L’acció s’emmarca en la tercera edició del festival Som Cultura que promou el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració de les institucions culturals de comarques gironines. L’objectiu és estimular l’interès tant dels habitants locals com dels visitants, donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges, sorprendre amb propostes culturals innovadores i, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

 

L’activitat té un cost de 5€ (inclou l’entrada als tres museus i visita guiada) i té una durada d’una hora i mitja. El preu del vermut és de 6€. Les places són limitades. És imprescindible reservar al 972 504 585 o a reserves@mjc.cat