Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Saló dels Oficis 2023 obre les portes a les famílies.

Els dies 21, 22 i 23 de març es celebra la tercera edició del Saló dels Oficis al Castell de Sant Ferran de Figueres, un esdeveniment que engloba entitats públiques i privades, centres educatius, estudiants i famílies de l’Alt Empordà amb la finalitat de promoure i donar a conèixer els Oficis i la Formació Professional de la comarca a tots aquells alumnes que es troben en situació d’haver d’orientar el seu futur vocacional i professional.

 

Tal com ja es va fer en l’edició anterior, el Saló dels Oficis també comptarà amb una Jornada de Portes Obertes especialment destinada a famílies, joves o estudiants que no hi hagin assistit durant la jornada lectiva amb el seu institut. La Jornada de Portes Obertes serà el dimecres 22 de març de 15 a 18:00h de la tarda i les famílies hi podran conèixer tota l’oferta de la comarca pel que fa a Formació Professional, principalment els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.   

 

Tothom qui assisteixi a la Jornada podrà tenir un accés de primera mà a 16 centres educatius, 5 entitats que ofereixen formació, un espai d’orientació i 28 empreses del territori relacionades amb els cicles i itineraris formatius que poden cursar-se a l’Alt Empordà. 

 

La Jornada de Portes Obertes del Saló dels Oficis representa una gran oportunitat perquè famílies i joves puguin informar-se en un esdeveniment que aconsegueix centralitzar en un espai físic tota l’oferta formativa de la comarca conjuntament amb el teixit empresarial.  

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Publicació Xarxes

 

T’interessa conèixer els intineraris formatius que poden escollir els teus fills?

Vine a la jornada de portes obertes del Saló dels Oficis i informa’t de primera mà sobre tota l’oferta de Formació Professional de l’Alt Empordà

https://www.salodelsoficis.cat/