Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i l'alcalde de Figueres, Santi Vila, han inaugurat aquest divendres el Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i Balaguer. El president Mas també...

Durant la inauguració del Centre de Formació, seu de l'Escola Oficial d'Idiomes i altres serveis com l'Oficina Municipal d'Escolarització, l'alcalde de Figueres ha destacat la importància de posar en funcionament equipaments que fomentin la formació en el moment de crisi actual.

Vila també ha fet referència al projecte de ciutat que, juntament amb la formació, passa per la cohesió social i l'activació de l'economia. Uns objectius que avui han quedat palesos amb les visites institucionals a un centre dedicat a la formació, a un equipament de barri i, finalment, a una empresa centenària com Ceres Roura. 

El president Mas ha coincidit amb el projecte de ciutat per Figueres, en afirmar que el projecte de país passa per la formació, la cohesió i la feina.

La visita ha acabat amb una parada a l'Ajuntament de Figueres on, després de signar al llibre d'honor, l'alcalde Vila ha lliurat al president Mas una reproducció de l'Ictineu, el primer submarí creat pel figuerenc Narcís Monturiol.