Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carles Porta compartirà conferència amb la també periodista Anna Punsí on parlaran sobre "El fenomen Crims"

El festival organitzat per l'Associació Acocollona't i l'Ajuntament de Figueres, que ha anat presentant a través de les xarxes socials i la pàgina web cebanegra.com els participants a les diferents xerrades que es faran els dies 3, 4, 5 i 6 de març a Figueres, incorporaran a un nou ponent: El periodista responsable del programa Crims de TV3 i Catalunya Ràdio Carles Porta.

Porta va fer els primers passos al diari Segre per l'any 1990 entrar a TV3 on va treballar a la delegació de Lleida i després, als serveis informatius centrals i al 30 Minuts on va realitzar programa sobre els crims de Tor "Tor la muntanya maleïda".

L'èxit actual del programa Crims, estrenat el 2019, amb quatre temporades a Catalunya Ràdio i tres a TV3, ha tornat a posar de manifest l'acceptació i l'entusiasme de l'audiència per la manera d'explicar històries de Carles Porta.

El periodista, productor, director, guionista i escriptor director del programa Crims a TV3 i Catalunya Ràdio, Carles Porta compartirà conferència amb Anna Punsí amb la qual parlaran sobre el "Fenomen Crims" el divendres 4 de març a les 20 h a l'auditori d'Els Caputxins.

L'entrada a l'acte serà lliure i per ordre d'arribada.