Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pàrquing dissuasiu comptarà amb 380 places i amb un sistema de pagament tou: les dues primeres hores seran gratuïtes i un cost d’un euro per la resta del dia

El nou aparcament de l’antic camp de futbol d’El Far s’obrirà el proper 22 de febrer.

Les obres per convertir en aparcament el camp de futbol d’El Far estan pràcticament enllestides. El nou espai s’obrirà el proper 22 de febrer i comptarà amb 380 places. Serà el pàrquing dissuasiu més gran que tindrà la ciutat. A l’aparcament s’implantarà el sistema de pagament tou: les dues primeres hores seran gratuïtes i per la resta del dia, costarà un euro.  

El projecte d’aparcament s’ha modificat respecte l’inicial per guanyar seguretat en l’espai enderrocant la grada oest de l’antic camp de futbol. Amb l’enderroc s’ha guanyat seguretat, visibilitat i que la zona guanyi un espai obert. S’ha reomplert també el buit existent a la planta soterrani on s’hi acollien els vestidors de la instal·lació amb el material procedent de l’enderroc.

L’alcaldessa, Agnès Lladó, i el regidor d’Urbanisme, Xavier Amiel han visitat aquest dijous l’evolució de l’estat de les obres. Lladó explica que “amb l’obertura d’aquest espai d’aparcament dissuasiu ajudarà a descongestionar el centre de la ciutat de vehicles que provenen sobretot de la costa”.