Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'exposició dedicada a Ramon Pichot es prorroga fins l’11 de setembre al Museu de l’Empordà. L’acte de clausura comptarà amb una conferència del periodista i escriptor Josep Playà el 10 de setembre a les 18 h.

El Museu de l'Empordà prorroga l'exposició 'Ramon Pichot en el record' i farà un acte de clausura amb Josep Playà.

El passat 29 d’abril es va inaugurar l’exposició Ramon Pichot en el record, en principi estava previst que la mostra finalitzaria el 28 d’agost però per diversos motius s’ha prorrogat fins l’11 de setembre. L’exposició ha tingut un gran èxit de públic, en aquests quatre mesos han passat pel Museu de l’Empordà uns 4.000 visitants deixant-se guiar per les pinzellades de Pichot.

Paral·lelament a l’exposició s’han organitzat visites comentades, concerts o, com és el cas d’ara per cloure l’exposició, una conferència de la mà de Josep Playà Maset, periodista i escriptor, sota el títol Ramon Pichot, de Figueres a Cadaqués prevista pel dissabte 10 de setembre a les 18 h. Josep Playà ens redescobrirà Ramon Pichot, des del seu naixement a Figueres, la seva vinculació amb Cadaqués, fins els últims moments de la seva vida.

Per a més informació sobre l'exposició cliqueu aquí.