Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’activitat s’emmarca dins l’exposició temporal "El país dels cuiners. De Ca la Teta a elBulli"

El Museu de l’Empordà presenta llibre El país dels cuiners. De Ca la Teta a elBulli dijous 30 de maig .

El passat 27 d'abril s'inaugurava al Museu de l'Empordà l'exposició "El país dels cuiners. De Ca la Teta a elBulli", un recorregut a través de l'evolució de la cuina i la gastronomia a l'Alt Empordà i la influència que ha tingut en els avui considerats millors restaurants del món.

 

La mostra, que es podrà veure fins al 15 de setembre i per la qual ja han passat més de 2.000 persones, va acompanyada d'una publicació en la qual s'han ampliat els continguts que es presenten a l'exposició, i hi han participat 14 persones de diferents àmbits professionals que han desenvolupat aspectes com la vinculació dels intel·lectuals amb els principals negocis de restauració del territori, la relació d'aquests espais amb l'evolució urbanística de la ciutat, les realitats paral·leles a una societat canviant de l'època més fosca de la història d'aquest país...

 

Presentaran aquesta nova publicació del Museu de l'Empordà Josep Maria Fonalleras, escriptor i articulista vinculat a El Periódico i El Punt Avui, Carme Casas, periodista gastronòmica i Premio Nacional de Gastronomía l'any 1995 i Francesc Guillamet, fotògraf, cocomissari de l'exposició i coautor d'un dels textos del llibre.

 

L'acte tindrà lloc a l'Auditori Caputxins el dijous 30 de maig a les 20 h.