Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte consisteix en que mentre durin les reformes de l'edifici diferents obres s'exposin a diferents museus de Catalunya

El Museu de l'Empordà presenta el projecte  "Exposat per reformes".

 "Exposat per reformes" vol visualitzar el Museu de l'Empordà durant els mesos que estarà tancat per les obres de reforma de l'espai de benvinguda i recuperació de l'auditori a la planta soterrani. D'aquesta manera es tindrà presència als diferents museus d'art de Catalunya i se'ls cedirà obres que es troben en exposició permanent perquè puguin enriquir els seus espais.

Hi han participat sis museus de la Xarxa de Museus d'Art de Catalunya; al Museu de la Garrotxa s'exposaran 13 peces de la col·lecció per fer una mirada a l'Empordà d'artistes com Jordi Mitjà, Ramon Reig i Lluís Roura entre d'altres. El Museu d'Art de Girona exposarà el Sant Narcís de Salvador Dalí, fotografies de Francesc Fort de Ribot i un capitell del mestre de Cabestany. També hi participa el Museu de Cerdanyola amb obres d'Isidre Nonell i Antoni Caba i el Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú amb sota l'ombrel·la de Lluís Masriera. El Museu d'Art Modern de Tarragona comptarà amb dues peces de Francesc Gimeno i el Museu de Lleida amb una mare de déu de la llet romànica.

Aquestes peces es podran veure a partir del 4 d'octubre en els diferents espais. Els museus obriran les exposicions en dies diferents d'aquella setmana i hi seran fins al 9 de gener. Es preveu que les obres estiguin acabades a principis d'any.