Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir del dimarts 12 de juliol el Museu engega “Club Whatsapp”, un servei de comunicació i difusió a través de Whatsapp amb continguts i campanyes de promoció exclusives. El número de telèfon és el 656 764 863

El Museu de l’Empordà posa en marxa el «Club Whatsapp».

El Museu de l’Empordà posa en marxa aquest dimarts 12 de juliol el «Club Whatsapp», una eina de comunicació directa amb el públic, però també de difusió de continguts i campanyes de promoció exclusives.

Amb la voluntat de tenir un major feedback i establir una relació més propera i directa, tothom qui estigui interessat a fer-se del «Club Whatsapp» haurà de guardar el número del Museu, 656 764 863, a l’agenda del mòbil i enviar un missatge amb el text “Alta + [nom i cognoms]”. Ser membre del «Club Whatsapp» permetrà:

-         Comunicar-se de manera directa amb el Museu.

-         Rebre informació destacada de les activitats i actes del Museu.

-         Tenir prioritat i promocions especials.

-         Rebre continguts exclusius relacionats amb el Museu i la seva col·lecció, amb el món de l’art i el patrimoni, recomanacions periòdiques, etc.

Ser del «Club Whatsapp» del Museu de l’Empordà és gratuït. Donant-se d’alta es disposarà de la primera promoció, el regal d’un pack de 4 xapes del Museu.

 

 

Més informació:
comunicacio@figueres.org
www.museuemporda.org