Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu de l'Empordà de l'Ajuntament de Figueres participa en el projecte ETAC (Espais Transfronterers d'Art Contemporani) acollint els artistes argentins Martín Heredia i Delfina Margulis.

El Museu de l’Empordà participa en el projecte Espais Transfronterers d'Art Contemporani amb el taller “Redescobrint Figueres”.

Els dos artistes estan desenvolupant un assaig audiovisual sobre les visions de l’espai urbà que coincideixen en una mateixa ciutat, que en aquest cas és la ciutat de Figueres.

Per desenvolupar el seu projecte organitzen al Museu de l’Empordà el taller “Redescobrint Figueres”, una manera original d'experimentar i descobrir les diferents visions que conviuen en un mateix espai, la ciutat on vivim.

Durant el taller es treballarà amb jocs, mapes i relats per tornar a dibuixar la ciutat a partir de les nostres visions i les dels altres. Generar una xarxa de mirades que permeti a cada participant observar amb uns altres ulls un espai ja conegut.

Els tallers són gratuïts i oberts a tothom. Des del Museu de l’Empordà animen a tots els ciutadans a venir i a participar en el primer, que tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de febrer a les 11 hores al Museu.

Els artistes que organitzen aquest projecte són:

-     Martín Heredia. És fotògraf i realitzador audiovisual, nascut a Córdoba, Argentina. És graduat en Direcció de Fotografia a la Escuela Nacional de Experimentación y Realización Cinematográfica en Buenos Aires i graduat en Cinema i Televisió a la Universidad Nacional de Córdoba. Entre els seus treballs com a director de Fotografia destaca el curtmetratge documental “Peluquero de Arrabal”, guanyador del primer premi a millor documental del novè festival de curtmetratgesPizza, Birra y Cortos, i “Tormenta de Verano”, que va formar part de la selecció oficial en el cinquè festival de curtmetratgesLakino en Berlin, entre altres festivals internacionals de cinema i curtmetratges.

-     Delfina Margulis. És fotògrafa i realitzadora audiovisual, nascuda a Buenos Aires, Argentina. És graduada en Direcció de fotografia a la Escuela Nacional de Experimentación y Realización Cinematográfica. S’ha format també en cinema i fotografia amb artistes i professionals dels mitjans a Argentina. Treballa com a càmera i directora de fotografia en produccions audiovisuals i es dedica de manera independent a la producció i realització de la seva obra artística audiovisual.