Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La mostra del conegut fotoperiodista es podrà visitar des d'avui a les set de la tarda fins el 8 d'abril al Museu de l'Empordà. Consulta aquí la resta d'activitats culturals d'aquest cap de setmana.

El Museu de l'Empordà inaugura aquesta tarda l'exposició 'Agustí Centelles. Retrats de guerra'.

L'exposició presenta una galeria àmplia de personatges, des del president Companys fins a diversos consellers del seu govern com Tarradellas o Bosch i Gimpera, el president del Parlament de Catalunya, Casanovas, o el president de la república, Azaña, passant per comandants i coronels de les forces republicanes al front o a la rereguarda, líders sindicals i polítics i, evidentment, milicians o civils.

Una tria feta d’entre la col·lecció de còpies d'autor que el 2010 va adquirir als descendents del fotoperiodista Agustí Centelles (el Grau de València, 1909 - Barcelona, 1985) la Fundació Vila Casas i que custodia l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, en una operació que va permetre que aquest llegat quedés a Catalunya, després que una part important de l'Arxiu Centelles fos comprat pel Ministeri de Cultura.

A més de la inauguració de l'exposició, hi ha totes aquestes activitats programades pel cap de setmana:

Divendres 16 de febrer:

Dissabte 17 de febrer:

  • 11:00h Hora del conte + taller (+6 anys) - 'Els altres contes' de Calidoscopi Cultural a la Biblioteca Fages de Climent.
  • 21:00h Teatre'Fairfly' de La Calòrica a l'Auditori Caputxins.
  • 21:30h Concert - Edurne Vega a l'Espai Cívic Teatre Bon Pastor.

Diumenge 18 de febrer:

  • 11:30h Cicle de Putxinel·lis - Angeleta a la Sala Toni Montal (La Cate).
  • 17:00h Ball +50 anys al Centre Cívic Joaquim Xirau.

I podeu visitar aquestes exposicions: